Comrads, Digital Asset Management (DAM) voor sterke merken

View Original

‘Ik zorg dat de klanten de aandacht krijgen die ze verdienen’

Laura de Boer is sinds 1 mei account- en projectmanager bij Comrads. Direct na haar zwangerschapsverlof begon ze aan deze nieuwe rol. In deze – overigens nieuwe – functie begeleidt ze projecten van begin tot eind en onderhoudt ze relaties met klanten om ervoor te zorgen dat zij de aandacht krijgen die ze verdienen. In deze blog vertelt Laura waarom Comrads voor haar de juiste keuze is, hoe ze haar nieuwe rol ervaart en wat ze doet in haar vrije tijd.

Combinatie project- en accountmanagement

Net als mijn collega Romy ben ik direct na mijn zwangerschapsverlof bij Comrads aan de slag gegaan. Dit is echt een moment in je leven waarop je serieuzer gaat nadenken over de toekomst. Ik wilde al een tijdje voor een wat kleiner bedrijf werken en heb al enige werkervaring opgedaan in sales, project- en accountmanagement. Tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik echter dat mijn hart ligt bij een combinatiefunctie van project- en accountmanagement, die helaas moeilijk te vinden zijn. Maar tijdens mijn verlof, toen ik 38 weken zwanger was, kwam Comrads op mijn pad, mét zo’n combinatiefunctie.

Spannende stap

Ik ben compleet open het gesprek in gegaan. De sollicitatiegesprekken verliepen heel natuurlijk en het was super om te merken hoe ze met me meedachten. Dat heb ik niet vaak meegemaakt bij sollicitatiegesprekken. Tel daarbij op dat het een nieuwe functie is én een combinatiefunctie en je snapt dat ik al snel om was. Ondanks dat het spannend was om tijdens mijn verlof een nieuwe stap te zetten, voelde het als de juiste keuze. Als het goed voelt, waarom zou je het dan niet doen?

Warm bad

In mijn rol begeleid ik projecten van begin tot einde, maar ik doe ook een stukje accountmanagement; ik onderhoud de relaties met klanten en zorg dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat vinden we erg belangrijk bij Comrads. Ik werk hier nog geen half jaar, maar het bevalt supergoed. Wat ik het meest waardeer aan wat kleinere bedrijven, is de flexibiliteit van je rol. Je functie is niet ‘set in stone’, waardoor er ruimte is voor initiatief en meedenken over verbeteringen. En wat nog belangrijker is: er wordt daadwerkelijk naar je geluisterd en actie ondernomen op je suggesties. Dit in tegenstelling tot veel bedrijven die wel zeggen open te staan voor ideeën, maar uiteindelijk toch vastzitten aan traditionele werkwijzen. Hier is het anders. Je komt echt in een warme en betrokken werkomgeving terecht.

Toekomstplannen

Als ik naar de toekomst kijk, zou ik me graag meer willen verdiepen in het commerciële en strategische aspect van het bedrijf. Het lijkt me tof om op strategisch niveau mee te denken over hoe we de groei van het bedrijf kunnen bevorderen. Dat is wel iets wat ik nog moet gaan leren, maar dat lijkt me enorm interessant.

Vrije tijd

Als ik niet aan het werk ben, ben ik druk met ons eerste dochtertje, Mikky. Zij is op 21 december vorig jaar geboren en daar heb ik mijn handen vol aan. Daarnaast geniet ik van lekker eten en drinken met vriendinnen en familie, gewoon samen zijn. Ik hou ook erg van lezen. Dat varieert van zelfhulpboeken tot spannende thrillers of science-fiction. Helaas heb ik daar nu, met Mikky, iets minder tijd voor. Voorheen las ik tijdens vakanties makkelijk twee of drie boeken in een week. In juli zijn we op vakantie naar Kos geweest en toen heb ik hooguit twee hoofdstukken gelezen, het kwam er gewoon niet van.

Zo’n eerste vakantie met een baby was natuurlijk anders dan we gewend waren, maar wel superleuk. Mikky heeft het heel goed gedaan. We waren in het begin een beetje bang voor de temperatuur; het was zo’n 36 graden. Gelukkig stond er een lekker windje. Er waren twee dagen dat het echt te warm voor haar was. Dat was uiteindelijk ook geen straf. De een deed een dutje met haar in de airconditioned kamer, terwijl de ander even lekker aan het zwembad kon liggen. Eindelijk met een boek…

Nieuwsgierig?

Wil jij meer weten over de voordelen van Digital Asset Management? Download dan onze DAM-gids. Direct ontdekken hoe Comrads jouw merk kan helpen? Vraag dan direct een vrijblijvende demo aan. We denken graag met je mee. Nu en in de toekomst.